home situacion mail

VENDA, MUNTATGE I REPARACIÓ D'ELECTRODOMÈSTICS:

VENDA

Aubanell Reparacions, S.L. disposa d’un local de 200 m² d’exposició d’electrodomèstics, on el client pot visualitzar informar-se i adquirir el producte que més li convingui

distribuïdor

SERVEI ASSISTÈNCIA TÈCNICA. SERVEI OFICIAL.

Aquest departament és l'encarregat del manteniment o reparació dels productes a què es troba vinculat, electrodomèstic en general, maquinària de climatització ja sigui particular o industrial.

Quan es compra un producte, el fabricant o venedor d'aquest es troben obligats a respondre dels possibles defectes del producte durant un període determinat. Aquest període de temps és el que s'anomena garantia i la seva durada es marca segons la legislació europea vigent.

A Aubanell reparacions, SL, estem vinculats amb fabricants de marques reconegudes per oferir un bon servei d'assistència tècnica durant el període de garantia.

Un cop el producte ha superat els dos anys des de la seva compra, Aubanell Reparacions, S. L. es compromet a oferir un Servei d'Assistència Tècnica post-garantia a petició del client.


AVISOS LEGALS
Aubanell Reparacions, S.L. - c/Reis Católics, 3 - 43780 Gandesa (Tarragona) - Tel 97 742 06 57 - Fax 97 742 09 74 - info@aubanell.com
© creactivitat